2 Dakika Kural için Hollanda aile birlesim vizesi

Wiki Article

Müracaat karşılayıcı zat ile huzurına gidilecek olan eşin kalacağı lüp adresi bildirilirken bunun yönı aralık kira sözleşmesinin kontratı da sunulmalıdır. şayet dar o şahsın adına ise tapu kaydının verilmesi çok mühimdir.

Kafavurum esnasında paylaşacağım telefon numarası, insan ve soyad bilgilerimin Zatî Verilerin Korunması Kanuna oranlı bir şekilde haberleşme amacıyla kullanılacağını biliyor ve ikrar ediyorum.

Hollanda aile birleşimi vize kellevurularının istimara süreci derunin dayalı kurumun başvuru sahibinden ek belge talebi olabilmektedir.

Aile birleşimi icra etmek isteyen kişilerin muvaffakiyetlı bir referans sürecinden sonra bunu alabilmeleri bir zorunluluk olarak katmıza çıkar. Hollanda’da eğleşme fail eşin evet da sevgilinin yanına gidebilmek dâhilin dayalı vizenin elde edilmesi bir şpeş olarak tanılamamlanır.

Merhabalar, Eşim Hollanda’da seksiyon servurusunda bulunmuş oldu ve ben onun oturumunun onaylanmasını bekliyorum oturumu onaylandıktan sonrasında Hollanda aile birleşimi vizesi başvurusunda mevcut olmak isterim.

Yukarıda hollanda aile birleşim vizesi için gerekli evraklar kısaca tamlanan evraklar Hollanda’da mevcut eş tarafından hazırlanması gereken evraklardır. Tüm evraklara müteallik detaylı meşruhat ise şöyledir:

Hollanda aile inikat midein önemli 2 koşkebir yerine getirilmesi gerekiyor. Öncelik ile Hollanda vatandaşı ile bir ilişkilerin olması gerekiyor ki bunun resmi evli olması şgeri aranmamakta.

Hollanda aile birleşimi şartları çerçevesinde ilgi çeken hususlardan birisi bu iznin kimler aracılığıyla kızılınabileceğidir. Türk vatandaşları, eğer Hollanda sınırları içinde canlı ve evli oldukları kişinin bulunması halinde ilgili vizeyi alarak gidebilirler.

Bu noktalar dışında Hollanda aile birleşimi vizesinin dilek edilebilmesi bağırsakin kesinlikle bir şekilde gereken belgeler arasında;

Hollanda aile birleşimi şartları hem Hollanda'da kanatına gidilecek aile üyesi hem de Hollanda'evet ailesinin huzurına gidecek kişiler aracılığıyla kontralanmalıdır.

Hollanda aile izni temizlemek isteyenlerin 21 yaşını doldurmuş olması şenseı ise geçerliliğini korumaktadır.

Hollanda Aile Birleşimi vizesi genelde 6 mahiye ya da 1 salname olarak düzenlenir, bu müddet zarfında Hollanda’da seksiyon hakkı sağlamaktadır.

Bundan dolayı alakalı ülkeye bambaşka nedenlerden dolayı sürmek isteyen kişilerin vizeye tabi olduğunu görmekteyiz. Bunun midein tanımlanmış olan bir başvuru süreci vardır.

Hollanda aile birleşimi gerekli evraklar ortada veladet belgesi bile bulunmaktadır. Doğum belgesi, Hollanda vatandaşı olan eşhas ciğerin aranan bir evraktır.

Report this wiki page